Læger

Andreas Hartkopp
Læge

Født 1961, speciallæge i reumatologi i 2004, Ph.d. 1999. 

Overlæge Idrætsmedicin og Reumatologisk afdeling Privathospitalet Hamlet A/S. En mangeårig karriere inden for forskning, ultralydsdiagnosticering og behandling af idrætsskader og overbelastningsskader i bevægeapparatet, kombineret med hans lange eliteidrætskarriere inden for triatlon (Dansk mester 1986), har betydet meget for hans tilgang til og behandling af idrætsskader. 

Andreas Hartkopp har været reumatologisk konsulent og afdelingslæge på Team Danmark Idrætsklinikken på Frederikssund Sygehus i en årrække og er en af de få danske speciallæger i reumatologi, der har arbejdet med idrætsskader på fuld tid.
 

Ninna Dufour
Læge

Ninna Dufour Speciallæge i Intern medicin: Reumatologi 2009.

Har været ansat som overlæge ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme Glostrup og ved Reumatologisk afdeling Hillerød med ansvar for henholdsvis for rygforløb med nerverodstryk og for de tværfaglige rygforløb i hospitalsregi.

Ninna Dufour har specialiseret sig i behandling af degenerative rygsygdomme og har været primær investigator for en større klinisk undersøgelse af to forskellige typer af træning for kroniske lænderygsmerter.

Hun har endvidere været med til at gennemføre en klinisk undersøgelse af Hyaluronsyre-injektioner til behandling af slidgigt i knæ.

Hun har i sit daglige virke på hospitalerne fået god erfaring i udredning og behandling af gigtlidelser både med de almindelige sygdomsreducerende behandlinger samt anvendelse af biologisk medicin.

Jørgen Jensen
Læge

Født 1967, Speciallæge i reumatologi i 2019, Diplomuddannelse i idrætsmedicin i 2019.

Jørgen Jensen har i forbindelse med speciallægeuddannelsen været beskæftiget på Glostrup reumatologiske afdeling, Køge reumatologiske afdeling og Klinik for Rygmarvsskader, Hornbæk.

Jørgen Jensen har kurser i manuel medicin, akupunktur og ultralydsdiagnostik. Han er certificeret kaatsu- instruktør og har fungeret som stævnelæge ved kampsportsturneringer.

Jørgen har i mange år tidligere trænet kampsport, cykling, løb og svømning.

Anne Petri
Læge

Anne Petri er speciallæge i reumatologi og intern medicin og har mere end 15 års erfaring indenfor reumatologien. 

Anne Petri har været ansat som overlæge på Reumatologisk afdeling Frederiksberg Hospital og på Privathospitalet Hamlet. 

Anne Petri har specialiseret sig i udredning og behandling af medicinske gigtsygdomme og har derfor stor erfaring også indenfor de nyeste behandlinger med biologiske lægemidler. 

Anne Petri har været ansvarlig overlæge for behandlingen af de medicinske gigtsygdomme og kvalitetsskikring på Frederiksberg Hospital. Anne Petri har desuden et solidt kendskab til den øvrige del af reumatologien.

Hvis du har en sundhedsforsikring ,er det muligt at booke en tid hos Anne Petri.

Uddannelseslæge

Uddannelseslæge

A2 Reumatologi er med til at færdiguddanne kommende reumatologer. Den såkaldte uddannelseslæge er færdiguddannet læge og har inden ansættelsen hos os, arbejdet flere år på medicinske og reumatologiske hospitalsafdelinger.

 

Sygeplejerske

Lotte Hartkopp
Sygeplejerske

 

Bioanalytiker

Anne Dyrbye
Bioanalytiker

Lægesekretær og patientkoordinatorer

Lise Bjorholm Pedersen
Afspændingspædagog og patientkoordinator
Dorthe Vesterager
Patientkoordinator

Fysioterapeuter

Kim Lykke
Fysioterapeut

Født i 1976.

Kim Lykke er uddannet Fysioterapeut fra Fysioterapiskolen København 2006

Han har arbejdet hos Bülowsvej Fysioterapi og Træning 2006-2016, A2 Reumatologi og Idrætsmedicin 2013-2016, A2 Fysioterapi og Træning Aps 2016, indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Certificeret Kliniker i Sportsfysioterapi, Specialefag på SDU i Undersøgelser og rehabilitering af seneskader, specialefag på SDU i Biomekanik og Bevægelsesanalyse, DSSF Sportsfysioterapeut -Del A og B eksamen, Akupunktør, Manuel Terapi (MTT), Diplom/Forbundstræner under DTF (Dansk Tennis Forbund).

DSSF – fast del af undervisningsteamet der underviser på alle efteruddannelseskurser i Sportsfysioterapi. DIMS (Dansk Idrætsmedicinsk Selskab) – sidder i uddannelses udvalget, hvor han bl.a. tilrettelægger uddannelser i Idrætsmedicin til læger i klinisk praksis. Faglig vejleder i DSSF – primært på kataloget omkring ”Tennisalbue”. Dansk Tennis Forbund – underviser alle kommende trænere i skadesforebyggelse, præstationsfremmende træning og akut skadesbehandling. Davis Cup – fysioterapeut med ansvar for herrespillerne på det danske tennislandshold. Ansvarlig for det ”Fysiske Testapparat” i DTF. Forfatter til kapitel omkring aldersrelateret træning til tennisspillere fra 6-21 år (ATK-bogen).

Fysisk Træner i HIT – Hillerød Tennisklub. Club La Santa – ansvarlig for ”Tennisugerne” de sidste 15 år. Konsulent for diverse bordtennis, badminton, tennis og fodboldklubber herunder testansvarlig for ungdomsspillerne i GFA ( Gentofte Fodbold Academy). 

Han er interesseret i præstationsfremmende træning, skadesforebyggelse, biomekaniske bevægeanalyser, træning af senevæv, behandling af børn og eliteidrætsudøvere, videofejlretning, ACL på Bispebjerg Hospital ifm. Phd omkring styrketræning postoperativt til ACL opererede – stod for test af ca. 200 ACL patienter.

www.a2fys.dk

ANNE DORTE MADSEN
Fysioterapeut

Født 1975.

Anne Dorthe Madsen er uddannet Fysioterapeut  i 2004.

Hun har arbejdet hos Bülowsvej Fysioterapi og Træning fra 2010 til 2012, derefter hos Skodsborg Fysioterapi 2004-2009/2014-2017, og indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Anne Dorthe Madsen har en Master of Sports Physiotherapy fra University of Queensland i 2010, certificeret specialist i Idrætsfysioterapi 2012, uddannelse i ultralydsscanning, uddannelse i medicinsk akupunktur.

Fysioterapeut hos A2 Fysioterapi & Træning i Hillerød siden 2016.

Tilknyttet som fysioterapeut for det danske kvindelandshold i tennis.

Hun har interesse i behandling og genoptræning af idrætsskader. Behandling af ryg- og nakkeproblemer, herunder manipulation, manuelle behandlinger samt genoptræning.

Har som fysioterapeut været tilknyttet Team Helsinge Håndbold, Nordsjælland Cobras Ishockey, University & State Judo i Australien samt Dansk Danseteater moderne ballet.

Har ligeledes været tilknyttet Artroskopisk Center Hvidovre på Hvidovre Hospital som videnskabelig medarbejder med forskning relateret til hofte og lyske problematikker hos både almenbefolkningen og eliteidrætsudøvere.

www.a2fys.dk

MATHIAS JARSKI
Fysioterapeut

Mathias Jarski er uddannet fysioterapeut i 2008.

Har været fysioterapeut hos A2 Fysioterapi & Træning i Hillerød siden 2018. Tilknyttet som fysioterapeut i Brøndby Masterclass samt Superligaholdet og som fysisk træner i Hillerød og Greve Tennisklub.

Mathias Jarski har interesse i alle bevægeapparatets problematikker og har en særlig interesse i behandling og genoptræning af idrætsskader. I den forbindelse har han i flere år arbejdet med fodboldspillere på elite niveau. I hans daglige arbejde kombinerer han manuelle behandlinger med genoptræning.

Han har som fysioterapeut været ansat på Hillerød Hospital, hvor han har tilset ambulante patienter med ortopædkirurgiske diagnoser og samtidig været tilknyttet hospitalets idrætsklinik. Efterfølgende var han ansat på klinik i Herlev, hvor han primært har haft patienter med diverse symptomer fra bevægeapparatet. Sideløbende med hans arbejde på klinikken har han været tilknyttet som fysioterapeut for henholdsvis Hvidovre, AB Gladsaxe og senest Lyngby Boldklub i Superligaen.

Mathias Jarski har tidligere uddannet sig i akupunktur og diverse mobiliserings- og manipulationskurser. Derudover forventer han at afslutte eksamen i idrætsfysioterapi i 2018.

Skomagermester

Kenneth Elsgaard
Skomagermester

Kenneth Elsgaard er uddannet ortopædiskomager i 1991. Han læste videre som lægeeksamineret ortopædisk skomagermester i 1998.

Kenneth Elsgaard er ejer af Elsgaard Ortopædi siden 2006. Han har tidligere været ansat som skomagersvend og -mester i 3 større og mindre skomagerier i Danmark. Derudover var han faglærer og underviser på skomageruddannelserne 2005-2008. Samt at være formand/næstformand, i en årrække, for skofagenes faglige fællesudvalg.

Han har interesse i, afhjælpning af skader og overbelastninger ved hjælp af specialfremstillet aflastende og korrigerende ortopædiske fodindlæg. Han har gennem tiden haft særlig fokus på idrætsskader og leddegigt, men arbejder med alt inde for fodindlæg, ortopædiske tilretninger af fodtøj og fremstilling af ortopædisk fodtøj. Desuden arbejder han for, at vi igen får en skomageruddannelse i Danmark eller i det mindste sørger for, at vi stadig har viden og faglige kompetencer i Danmark fremover.

www.elsgaard.eu