Hvem er vi?

A2 Reumatologi og idrætsmedicin Aps. blev startet op 1/7 2009 i Hillerød

Vi er 4 speciallæger i reumatologi en speciallæge under uddannelse i 6 mdr. om året.
Vi er en af 3 klinikker i Region Hovedstaden som har påtaget os opgaven at videreuddanne kommende speciallæger i reumatologi.

Andres Hartkopp, Anne Petri, Ninna Dufour og Jørgen Jensen er alle speciallæger i reumatologi. Vi diagnosticerer og behandler ikke-operationskrævende lidelser i bevægeapparatet f.eks. medicinske gigtsygdomme (kronisk leddegigt, reaktiv gigt, Bechterews sygdom, psoriasisgigt), idrætsskader og overbelastningstilstande i hofter, knæ, ankler, fødder, skuldre, albuer og hænder. Andreas Hartkopp og Anne Petri har som de første i landet specialiseret sig i behandling af kroniske sene-og ledeskader med vækstfaktorbehandling, såkaldt blodpladebehandling, iPRF, (PRP) og CST.

Specielt til bruskskader og begyndende artrose tilbyder vi behandling med stamceller og nannofedt høstet ved hjælp af en fedtsugning fra maven.

Klinikken ligger centralt i Hillerød med udsigt til slottet med nem adgang, hvad enten man kommer med offentlige transportmidler eller bil. Der er elevator. Der er ansat 3 sekretærer, en laborant, og en gigtsygeplejeske der også fungerer som forskningsassistent.