Kontakt speciallægerne

Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *

Testimonials / artikler

På denne side kan du læse forskellige testimonials og artikler.

Den dobbelte Danmarksmester

"Marie-Louise Sølyst" fik behandlet en hælspore i vinteren 2009 med stor succes.

Læs hendes anbefaling

Hel dig selv med dit eget blod

Fra dyrenes verden har man hentet ny behandlingsmetode, der bruger kroppens egne væksthormoner effektivt til at bekæmpe kroniske seneskader som for eksempel springerknæ, hælsporer og tennisalbuer.
Kilde: Håndbold Spiller Foreningen

Frederiksborgamtsavis.pdf

Ny behandlingsform.pdf

RASK.pdf

1 nov 27, 2013
Meget indbydende fysiske rammer. Fint med vand/kaffe/the og frugt samt fri wii-fii adgang. Imødekommende, kompetente medarbejdere. En behagelig atmosfære - og parkering i gården.

2 nov 26, 2013 
Jeg er virkelig tilfreds de seriøse og professionelle oplevelser, jeg har på A2.

3 nov 25, 2013 
Det har været en god oplevelse for mig at komme på klinikken. Jeg troede faktisk ikke, at der var noget af stille op med mit "slidte knæ", og så viste det sig, at jeg faktisk kunne få det en hel del bedre. det er jeg meget taknemmelig for.

4 nov 25, 2013 
Har udelukkende ros og er suuuuper godt tilfreds.

5 nov 24, 2013 
Store doser ros til klinikken - ærgerligt med den lange ventetid.

6 nov 24, 2013  
Kompetent og seriøs behandling. Har anbefalet A2 mange gange :-)

7 nov 24, 2013 
Har anbefalet jer til andre

8 nov 24, 2013 
Kun et bitte enkelt. Når der er TV i venteværelset skal der være lyd på ellers er det bare irriterende.

9 nov 24, 2013 
Jeg mødte søde og forstående mennesker hos jer.

10 nov 24, 2013 
ros til andreas

12 nov 23, 2013
Jeg har , som det ses, været yderst tilfreds. Jeg måtte afbryde undersøgelsesforløbet, da jeg havde været ude for en ulykke, men kontakten var fin og det var på en god måde, at jeg kunne vende tilbage.

13 nov 23, 2013 
Anne Petri er meget behagelig og forklarer så man forstå det..

14 nov 23, 2013 
Stor tak til jer for en meget fin og god behandling, - den har gjort, at hverdagen blev lige det nemmere at tackle p.g.a færre smerter, lån i lang tid af et hjælpemiddel (Walker), god, nøgtern information om selve sygdommen og tips til at lave ting om praktisk, så man klarer sig lidt bedre - og har det bedre, trods den! I er altid flinke og har et smil på når man kommer i klinikken, er fleksible, selv om I har travlt, - det betyder rigtigt meget. Har ingen ris til jer, - kun TAK til reumatolog Andreas Hartkopp og jer alle i personalet. :-)

15 nov 23, 2013
Kun ros og kommer gerne igen :-)

17 nov 23, 2013
God kompetent, nærværende behandling hvor man får oplevelsen af, patineten i focus. Alene de resulteter der pt er opnået for mine knæ anbefales vidt og bredt

18 nov 23, 2013
alt ok

19 nov 23, 2013
Hej det er behageligt og hyggeligt at være til behandling hos jer men langt at rejse

20 nov 23, 2013
Ekstrem behagelig og imødekommende og professionel lægeklinik. Yderst tilfreds og særdeles anbefaldelsesværdig

21 nov 23, 2013
I er prof, ventetid er jo altid en udfordring, der er jo for mange kunder efter anden klinik lukkede. Vil gerne anbefale jer. Godt med P i baggården. Fint at blive undersøgt ordentligt, når man har gået i mange år uden hjælp fra egen læge.


Hej Andreas

I oktober og november 2010 gav du mig en PRP-behandling i min venstre achillesene. Jeg fulgte dine anvisninger mht træning og belastning, som du gav mig både ved den sidste behandling og de efterfølgende scanninger. Det var svært, at være så tålmodig som du bad mig være. Men det lykkedes. Langsomt og med meget omhu øgede jeg forsigtigt træningsmængden og belastningen. Siden april 2010 havde jeg trænet konditionstræning på crosstrainer og svømmet i fitnesscenter. I starten af januar i år begyndte jeg efter din anvisning at gå, som en del af træningen. Den 9. februar begyndte jeg forsigtigt at lunte på løbebånd og bruge romaskinen. Efter mit sidste tjek hos dig d. 23. februar begyndte jeg så at løbe - først langsomt og kort. Men efterhånden også med lidt distance og fart. Ultimo april forlod jeg fitnesscentret og begyndte at træne udendørs, både ved at løbe og cykle. Svømningen foregik herefter i en rigtig svømmehal.

Da vi tog afsked d. 23. februar, blev vi enige om, at den næste marathon nok skulle være den i St. Dyrehave oppe hos Jer i Hillerød d. 6. november. Men...  da jeg oplevede, at senen slet ikke gjorde vrøvl, testede jeg den langsomt ved at belaste den mere. Det eneste jeg mærkede til den, var den naturlige ømhed efter de øgede anstrengelser, når jeg "lagde mere og mere på". Men den ømhed var også i den raske, højre sene. Midt i maj begyndte jeg at drømme om deltagelse i CPH Challenge her i august. Jeg rundede de 50 år d. 7. august og hvad kunne jeg ønske mig mere i fødselsdagsgave, end at gennemføre en iron-man i København. Jeg planlagde med omhu, hvordan jeg skulle gribe træningen an. Faktisk har jeg kun trænet decideret til iron-man konkurrencen siden medio maj. Dvs. knap 3 måneder hvor jeg får alvor skruede op for træningen. Og intet træningspas skulle være hårdere, end jeg var i stand - og havde lyst til - at træne igen, den efterfølgende aften/morgen. Med dette for øje blev træningen målrettet deltagelsen d. 14. august. Jeg fik åbenbart trænet, restitueret og hvilet lige præcis i den mængde, som var nødvendig. Den 14. august havde jeg simpelt hen den bedste sportsoplevelse nogensinde. Jeg har aldrig tidligere oplevet fornemmelsen af at være "høj" enten ved at løbe eller cykle. Den fornemmelse havde jeg på cyklen. Først ved ca. 35 km mærket på marathonen, begyndte jeg at mærke lidt til dagens strabadser i form af lidt ømhed i benene og især under fødderne. Jeg "klokkede den" på 11 timer og 19 minutter. Selvfølgelig ikke i nærheden af eliten - men absolut tilfredsstillende for mig, som 50 årig nybegynder.

Jeg har netop besvaret et spørgeskema, som Statens Seruminstitut har sendt ud til alle deltagerne - qua den diarré og andre dårligdomme, som mange af deltagerne i sidste års CPH Challenge led af pga coli-bakterier i  Københavns havn og Amager Strandpark (pga stærk regn i dagene op til konkurrencen 2010). I dette spørgeskema har jeg kun kunne svare nej til alle spørgsmålene, om jeg har haft nogle negative følgevirkninger mht mave/tarm eller kraftig muskelømhed. Det eneste jeg kan prale med af efterladenskaber fra iron-man'en, var en blodfyldt vabel på spidsen af en af mine tæer! Ikke engang trapperne på jobbet var noget problem i dagene efter. Faktisk holdt humøret sig højt i 3 dage. Det var lige før, at konen troede at hjernen var kammet over.
Med tankerne på dette spørgeskema synes jeg det var på sin plads, at informere dig om, at din behandling af mig, ikke bare er lykkedes, men også at den har oversteget mine forventninger.

Hvis du kan bruge denne succeshistorie til noget, er du meget velkommen. Og skulle du ønske min tilstedeværelse, kan du bare kontakte mig. Og forøvrigt, så har jeg tilmeldt mig marathonen d. 6. november i St. Dyrehave. Det havde vi jo talt om, at jeg nok blev klar til!!
Siteworks