Kontakt speciallægerne

Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Vil du også opnå resultater med PRP behandling?

Vil du også opnå resultater med PRP behandling?

Hvad er PRP?

(Platelet Rich Plasma) er en engelsk forkortelse for blodpladeberiget plasma.

Hvordan virker PRP?

Inde i blodpladerne er der små vesikler, som indeholder en række forskellige vækstfaktorer,  som er vigtige for stimulering af bindevæv (brusk, knogle, muskel og senevæv) til heling og opmodning, efter at vævet har været skadet.

Hvordan laves PRP?

Hos A2 har vi ansat en laborant til at lave PRP. Man tapper typisk 60 ml blod som efter en centrifugering i et specielt centrifugeglas opkoncentrerer blodpladerne med en faktor 5-9 gange den koncentrationen der er i alm. blod. Efter centrifugeringen bliver der 5-7 ml PRP tilbage. PRP bliver til sidst tilsat en base for at opløsningen skal blive kemisk neutral.

Hvor mange behandlinger har vi lavet?

Til dato har vi givet mere end 500 PRP behandlinger i forskellige dele af kroppen herunder i sener, led og muskler.

Hvem har glæde af PRP?

  • Alle mennesker der er trætte af ikke at kunne fungere i sin hverdag i relation til motion, arbejde, og idræt. Behandlingen er oplagt for motionister, supermotionister og professionelle sportsfolk.
  • Individer med seneskader. Det kan være tennis og golfalbuer. Det kan være hælspore og svangsene inflammation.
  • Inflammation i skuldersener herunder supraspinatus irritation.
  • Inflammation i Achilles sener og knæskalssener (patellasener).
  • Individer med bruskskader i knæ, ankel og hofteled og ved let til moderat slidgigt i knæ, hofte, ankel, storetå, tommelfingerled og skuldre.
  • Alle akutte muskelskader og fibersprængninger heler i løbet af 3 uger således at man kun behøver en kort pause i forbindelse med disse skader, f.eks fibersprængninger i lårmuskel og tennislægge.

Hvordan foregår det?

I sener gives der 2 injektioner med 3-5 ugers mellemrum i den skadede sene. Injektionen gives vejledt af ultralyd efter en grundig lokalbedøvelse. I led kan der gives 3 injektioner med 2 ugers interval. I muskler gives der 2 injektioner med 1 uges interval.

Hvordan ved man om kvalitet af den færdige PRP er god nok?

PRP må ikke være synlig rød af blod, den skal indeholde mindst 5-7 gange så mange blodplader som alm blod. Hos A2 måler vi alle PRP prøver for indhold af blodplader og for røde og hvide blodceller.

Er der bivirkninger forbundet med PRP?

Vi har ikke set bivirkninger i relation til PRP i de 4 år vi brugt systemet.
I forbindelse med behandling vil det skadede område vil området bliver behandlet med skinne for at holde det i ro i ca 1-2 uger per behandling.

Gør kort proces med skader

Gør som det brasilianske fodboldhold, Barcelona, Manchester United og Liverpool. Vælg en behandling med PRP.

Hvad koster behandlingen?

Priser 5.800 for et forløb. + 1.000 i forundersøgelse. Et forløb inkluderer 2 x behandling og en kontrol.

Medial epicondylitis - Golfers Elbow LR

Vivostat PRF (Platelet Rich Fibrin) da de har et produkt som adskiller sig fra alle de andre PRP (Platelet Rich Plasma) produkter i det, at de også har en høj koncentration af fibrin, som er i stand til at beskytte vækstfaktorerne og firgive dem over mange dage.
Navn  *
E-mail  *
Telefon nr.  *
Siteworks