Kontakt speciallægerne

Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *

Forsikringsordninger - Sundhedsforsikring

I dag har mange danskere tegnet en syge- og sundhedsforsikring, som dækker en lang række omkostninger i forbindelse med sygdom. Mange danskere har en sådan forsikring som en del af deres lønpakke uden at være opmærksomme på det. Sådanne forsikringer betyder, at man kan fokusere på at blive rask, uden at skulle bekymre sig om de økonomiske konsekvenser, sygdommen måtte have.

En sundhedsforsikring giver Dem mulighed for behandlingsgaranti uden ventetid. Afhængig af Deres forsikringsselskab og  Deres police kan  De vælge behandlingssted. 

Hvis De ønsker behandling hos A2 Reumatologi og Idrætsmedicin og har en syge- og sundhedsforsikring, er det vigtigt, at De kontakter Deres forsikringsselskab for at få afklaret, hvorvidt Deres forsikring dækker behandlingen. De skal typisk have en henvisning til behandling fra din egen læge, som sundhedsforsikringen skal bruge for at kunne give tilladelse til den ordinerede behandling. Hvis der efter første konsultation skal ydereligere undersøgelser til, vil det være gældende at enten vi eller de kontakter forsikringsselskabet og søger tilladelsen til dette.

Vi har kontakt med flere forsikringsselskaber omkring konsultation, behandling og billeddiagnostisk udredning ved MR-skanning.
Følgende forsikringsselskaber har aftale med eller godkender A2 Reumatologi og Idrætsmedicin:

    Såfremt De har en sundhedsforsikring i et andet forsikringsselskab end disse, beder vi Dem kontakte A2 Reumatologi og Idrætsmedicin A/S tlf. 48200530 eller på a2@a2privathospital.dk

    Sygeforsikringen Danmark

    Er De medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan De, alt afhængig af Deres personlige dækning, opnå refusion for behandling på A2 Reumatologi og Idrætsmedicin A/S. Centret er nemlig godkendt som privathospital og Sygeforsikringen Danmark giver tilskud efter gældende regler.

    Er De i tvivl om omfanget af Deres dækning ved en eventuel behandling hos os, bør De kontakte Sygeforsikringen Danmark. På Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside finder De alle relevante kontaktoplysninger samt en liste over godkendte ydelser.
    Siteworks