Kontakt speciallægerne

Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *

Andreas Hartkopp

Født 1961, speciallæge i reumatologi i 2004, Ph.d. 1999.

Overlæge Idrætsmedicin og Reumatologisk afdeling Privathospitalet Hamlet A/S. En mangeårig karriere inden for forskning, ultralydsdiagnosticering og behandling af idrætsskader og overbelastningsskader i bevægeapparatet, kombineret med hans lange eliteidrætskarriere inden for triatlon (Dansk mester 1986), har betydet meget for hans tilgang til og behandling af idrætsskader.

Andreas Hartkopp har været reumatologisk konsulent og afdelingslæge på Team Danmark Idrætsklinikken på Frederikssund Sygehus i en årrække og er en af de få danske speciallæger i reumatologi, der har arbejdet med idrætsskader på fuld tid.

Anne Petri

Anne Petri er speciallæge i reumatologi og intern medicin og har mere end 15 års erfaring indenfor reumatologien.

Anne Petri har været ansat som overlæge på Reumatologisk afdeling Frederiksberg Hospital og på Privathospitalet Hamlet.

Anne Petri har specialiseret sig i udredning og behandling af medicinske gigtsygdomme og har derfor stor erfaring også indenfor de nyeste behandlinger med biologiske lægemidler.

Anne Petri har været ansvarlig overlæge for behandlingen af de medicinske gigtsygdomme og kvalitetsskikring på Frederiksberg Hospital. Anne Petri har desuden et solidt kendskab til den øvrige del af reumatologien.

Her finder du os

Vi har gratis parkering i gården (kør igennem porten), og der er mulighed for parkering ved Frederiksborg Slot (betaling), ca. 200 meter herfra eller på Markedspladsen i Slangerupgade (betaling).


Vis stort kort

Anne Dyrbye

Bioanalytiker

Kim Lykke

Fysioterapeut

Lise Bjorholm Pedersen

Afspændingspædagog, Patientvejleder

Lasse C. Dyrbye

Studentermedhjælp, Patientvejleder

Lotte Tinghuus

Lægesekretær
Siteworks