Velkommen til A2 Fysioterapi og Træning.

Hvorfor?

A2 Fysioterapi og Træning er et enestående samarbejde imellem speciallægerne i idrætsmedicin og reumatologi Andreas Hartkopp, Anne Petri, Ninna Dufour og fysioterapeuterne Anne Dorte Madsen og Kim Lykke.

Samarbejdet er opstået som konsekvens af, vi ofte har oplevet, at der er langt imellem de enkelte faggrupper, hvilket resulterer i lang behandlingstid. Derfor er vi nu gået sammen i et klinikfællesskab, hvor der ikke er langt fra, at patienten kommer ind i klinikken, til de er udredt af både en speciallæge og en fysioterapeut. Patienten er i centrum i dette samarbejde, og vi forsøger derved at gøre behandlingsforløbet hurtigere og mere sammenhængende.

Vores speciale er behandling af idrætsrelaterede problemer samt hurtig og præcis diagnosticering uanset årsag til din skade.

Vision:

Vi vil hjælpe dig hurtigst muligt igennem behandlingsforløb med den relevante billeddiagnostik, medicinske udredning, manuel behandling, optimale øvelses-og træningsvejledning samt korrektion af eventuelle uhensigtsmæssig bevægelsesstrategier.

Fysioterapiydelser A2 Fysioterapi og Træning.

• 1. Konsultation 25 min: 349 kr.
  • 1. Konsultation 50 min: 649 kr.
  • Efterfølgende konsultationer 25 min: 299 kr.
  • Kort behandling: 15 min: 199 kr.
  • Holdtræning 50 min: 199 kr.
  • Holdtræning: Klippekort: 1700 kr. for 10 gange.
  • Akupunktur som supplement: 49 kr.
  • Løbestilsanalyse 45 min, med videogennemgang: 499 kr.
  • Danmark tilskud: 1 behandling: 133 kr.
  • Normalbehandling / Efterfølgende behandlinger: 88 kr.
  • Holdtræning: 59 kr.

Tilskud fra Danmark 2018:

• 1 behandling: 133 kr.
  • Normalbehandling / Efterfølgende behandlinger: 88 kr.
  • Holdtræning: 59 kr.

Som patient hos os behøver du ikke en henvisning  da vi ikke har et ydernummer. Det betyder, at der ikke er noget tilskud fra sygesikringen til behandlingen og en kortere ventetid.